top of page

Vi vill demokratisera investmentsfären

Vår vision

Investmentsfären har längre präglats av en elitistisk struktur där endast institutioner och redan förmögna aktörer haft möjlighet att göra riktigt lönsamma investeringar. Detta vill vi ändra på, alla som vågar sikta mot ett rikare liv borde få chansen att investera i onoterade bolag och spännande startups. 

Vår ambition är inte bara att hjälpa våra bolag och medlemmar, vi vågar vara dem som går i täten för en idé större än oss själva. Vi vill se en mer demokratisk arena, med förutsättningar för lönsamma investeringar - för alla.

Screenshot 2022-02-22 at 08.21.11.jpg

Tänk om fler fick uppleva glädjen i att följa och stötta ett lovande bolag, på väg mot högre höjder.

Vilka vi är

Vi är själva erfarna investerare, entreprenörer och bolagsbyggare men är medvetna om att alla inte har samma förutsättningar som oss. Vi drivs av att göra skillnad i människors liv och därigenom föddes idén till Affärsänglarna. Ett medlemsbaserat nätverk där alla får samma möjlighet som oss, att göra riktigt lönsamma investeringar i bolag som har sin största värdeökning framför sig.

 

Vi har själva grundat flera framgångsrika bolag, det senaste heter Plexian och introducerades på Nasdaq-börsen under 2021. Nu vill vi ge fler chansen, tillsammans kan vi lyfta smarta startups och skalbara affärsidéer – hela vägen upp till börslistorna.

Några av våra bolag

Där vi har sett stor potential och vi tillsammans bygger framgång.

bottom of page